Join us
Back
Workshops

Poetry Circle x Schuur in Haarlem – meld je nu aan!

8 keer op de dinsdagavond

7 maart t/m 25 april

19:30 tot 21:30

€25,- voor de reeks

@ Schuur Haarlem

Dinsdag 7 maart gaat Poetry Circle 023 Haarlem van start! Een nieuw verkort traject van Poetry Circle in samenwerking met Schuur Haarlem. 

Wil je jezelf ontwikkelen als spoken word-artiest maar vind je een seizoen workshops volgen te lang? Proef dan de sfeer van Poetry Circle tijdens dit verkorte traject!

Ben je woonachtig in Haarlem en omgeving, wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van schrijven én performen, en ben je daarnaast ook tussen de 15 en 30 jaar oud? Volg dan 8 weken lang een wekelijkse workshop van spoken word-artiest Roziena Salihu en theatermaker en regisseur Nita Kersten. Samen met een intieme groep werk je elke week aan je schrijf- en je performanceskills.

Je hoeft geen auditie te doen, maar er wordt wel prioriteit gegeven aan mensen uit regio Haarlem. 

De Schuur, tot 1 september 2021 bekend als de Toneelschuur, is een theater en filmhuis in het centrum van Haarlem. Het is een thuis voor verschillende makers, van theater tot dans en woordkunst. Schuur organiseert spoken word-avonden zoals Loading Dock Sessions en Lettertypes en is het huis van productiehuis Toneelschuur Producties, die theatervoorstellingen maakt die landelijk touren. Daarnaast maken ze per seizoen een theatervoorstelling met jongeren onder de noemer STARRING en is er jaarlijks een jongeren filmcompetitie, genoemd Shoot your Shot. Check www.schuur.nl voor meer info

LET OP: als je je wil aanmelden, moet je een account aanmaken bij het CRM-systeem van Nowhere, het productiehuis waar Poetry Circle onderdeel van is, of je bestaande Nowhere-account gebruiken. Vervolgens zoek je het programma waar je je voor wil aanmelden. Let goed op dat je het traject Poetry Circle x Schuur selecteert, en niet een ander Poetry Circle-traject.

COACHES

Roziena Salihu

Roziena Salihu

Roziena Salihu is een multidisciplinaire maker waarbij het woord haar uitgangspunt is, zowel geschreven als gesproken. Verhalen, fictie, gedichten en zelfs korte documentaires en programma’s. De van oorsprong Ghanees-Nederlandse Roziena werd geboren in de polder, maar is inmiddels een bekende naam in de Amsterdamse spoken word-scene. In 2018 werd haar werk voor het eerst gepubliceerd in de bundel En ze leefde nog (Uitgeverij Rorschach). Ook is ze een van de schrijvers die is opgenomen in de bundel Hardop die in 2019 bij uitgeverij Atlas Contact uitkwam.

Nita Kersten| credit: Nienke Veneboer

 

Nita Kersten

 

Nita Kersten studeerde in 2010 af aan de Thea­ter­school Amsterdam. Ze is als regisseur verbonden aan Sir Duke (nieuwkomers Orkater) en zal ook komende kunsten­plan­pe­riode aan Orkater verbonden blijven, waar zij zich op muziek­the­ater zal richten. Ze maakt voor­stel­lingen die meestal op een bijzondere manier een verbinding aangaan met de samenleving.

Voor vragen

Kom gerust in contact met onze Creatief Producent Mahat Arab via mahat@poetrycircle.nl