Join us
Back

Eindhoven

De aanmeldingen voor het seizoen 2021/22 zijn gesloten.

Ook in de lichtstad van Nederland bevindt zich een Poetry Circle.

In Dynamo voelen de deelnemers van Poetry Circle 040 zich thuis. Met eigen maandelijkse podiumavonden, is dit dé plek voor talent dat fris en vurig verlangt naar taal die niet alleen gesproken, maar ook verbeeld wordt.  

De deelnemers vertalen verhalen die leven in de stedelijke omgeving van Brabant tot prachtige spoken word-stukken. In de rook van de Catherinakerk wordt niet enkel gepredikt, maar ook gerapt, gezongen en gesproken. De drang naar eigenzinnigheid leeft onder de deelnemers, wat ze aanmoedigt om alle uitersten van hun teksten en performances te benutten. 

Deze eigenzinnige woordkunst die ontstaat tijdens de workshops is te bewonderen op verschillende podia verspreidt door de stad, waar deelnemers ook hun performance talent aanscherpen.  

Coaches | Carmen Verduyn & Jörgen UNOM Gario

Carmen Verduyn (1994) schrijfster en spoken word artist. Is al jaren lid van het productieteam van de debutanten carousel, de nacht van de Arabische literatuur, en de literatuurprijs bij stichting El Hizjra. Producent bij Onuitgesproken. Lid van de creatieve raad als junior spokenword gegaardigde van Coöperatie EMOVES , de Urban Cluster van Eindhoven. Heeft op podia gestaan als; KIT, Frankfurt Buchmesse, Parktheater, de Meervaart, Paradiso, Het Concertgebouw, De Nieuwe Liefde, Fort Sint Pieter, Cult & Tummult.

Jörgen Gario aka UNOM, is deel van de eerste Poetry Circle Nowhere, een landelijk schrijf- en performance art gezelschap, waarvan hij nu workshopdocent is. Op het podium vlecht hij muziek en poëzie tot een rauwe vorm van expressie bomvol met energie en positiviteit.