Join us
Back
Workshops

Poetry Circle 025 | Arnhem/Nijmegen

10 APRIL- 29 MEI

ELKE WOENSDAGAVOND

19:30-21:30

@ Willemeen, Arnhem

EINDPRESENTATIE OP 31 MEI

€25

 

 

In april starten we met een nieuwe Circle in Arnhem/Nijmegen: Poetry Circle 025. In samenwerking met Wintertuin en Willemeen organiseren we een traject van 8 weken, waarin coaches Steff Geelen en Lev Avitan je helpen je eigen schrijfstijl te ontwikkelen en je persoonlijke performance skills te ontdekken.

PROGRAMMA = VOL

Ben jij spoken word-artiest, dichter of stiekeme schrijver? Podiumdier, verhalenverteller of muzikale rijmer? Woon je in omgeving Arnhem/Nijmegen en heb je altijd al mee willen doen aan Poetry Circle? Dit is je kans!

8 weken lang volg je elke woensdag een workshop van ervaren coaches Steff Geelen en Lev Avitan. Zij helpen je om je eigen stem te vinden, zowel op papier als op het podium.

Deelname kost 25 euro.

Dit traject is een samenwerking tussen Poetry Circle, Wintertuin en Willemeen.

PROGRAMMA = VOL. Je kan je aanmelden door op de ‘aanmeldknop’ te drukken, een account aan te maken (of je al bestaande account te gebruiken) in ons CRM-systeem en dan een programma te boeken. Zoek naar het programma ‘Poetry Circle 025 Arnhem/Nijmegen’ en meld je aan. Wees er op tijd bij want er zijn maar 15 plekken!

Lev Avitan (1996) is filosoof, theatermaker en spoken word-artiest, maar het liefst alle drie tegelijk. Zijn werk wordt gekenmerkt door kwetsbare zelfreflectie in combinatie met een hoge mate van maatschappelijke engagement. In samenwerking met ROUWKOST en Omroep HUMAN heeft Lev zijn cinematische spoken word-film Mijn Moeder Wil Niet Meer Leven gerealiseerd, die nu te zien is op NPO Start.  

Foto: Rosa Quist

 

 

Steff Geelen (1995) is schrijver, maker en performer. Hen schrijft proza, poëzie, non-fictie en theater. Ook maakt hen interdisciplinair werk in samenwerking en performances. Steff voert graag personages op die verstrikt raken in de dwingende en vaak claustrofobische structuren die hen omringen. Om daaruit te breken moeten ze allereerst hun eigen opvatting van de werkelijkheid laten varen. Hen put inspiratie uit fantasy, magisch realisme en horror om lichamelijkheid, metamorfose en het individu tegenover het collectief te onderzoeken.
Daarnaast duik Steff graag de archieven in voor historisch onderzoek. Bij Wintertuin Uitgeverij verscheen in 2023 in het chapbook “De Splitsingen”, waarin hen werelden ontvouwt die op de onze lijken, maar waar magische metamorfoses de levens van de personages ontwrichten. Steff is als maker betrokken bij Poetry Circle Nowhere en zit in het talentontwikkeltraject van Wintertuin.  

Foto: Daisy Ranoe