Join us
Back

Tilburg

De aanmeldingen voor het seizoen 2021/22 zijn gesloten.

In het mooie Tilburg is spoken word ook toegevoegd aan het literaire pallet, met Poetry Circle 013.

In samenwerking met Tilt, ontmoeten de deelnemers elkaar elke week in theater De Nieuwe Vorst, om hun spoken word-passie en -talent verder te ontwikkelen. Op verschillende podia creëren de deelnemers intieme momenten en grootse gebaren, gekenmerkt door de Tilburgse gezelligheid. 

Deze traditionele industriestad is onderhand uitgegroeid tot een echte studentenstad, waar de creatieve motor op volle toeren draait. Het vernieuwende karakter van de stad daagt de enthousiaste en artistieke groep deelnemers uit om op zoek te gaan naar hun eigen verhalen.  

Poetry Circle 013 biedt Brabantse woordkunstenaars een platform om hun talent verder te ontwikkelen en te ervaren hoe het is om een podium te beklimmen. Zo leren deze beginnende woordkunstenaars om hun verhaal op eigen wijze over te brengen aan een publiek. 

Coach | Manu van Kersbergen

Manu van Kersbergen (1984) brak met zijn album DE VLOEK OP DE OVERVLOED landelijk door als woordkunstenaar. Met muziek, spoken word en andere vormen van taalkundige voordrachten besteeg hij vele podia in Nederland en België. Hij ontwikkelde een grote liefde voor het vertellen en overdragen van een verhaal met ritmische en poëtische elementen.