Join us
Back
Workshops

NOWHERE X POETRY CIRCLE: SPOKEN WORD

Op dinsdag 5, 12, 19, 26 september, 3, 10, 17 & 24 oktober 2023 + presentatie tijdens Nowhere Presents op vrijdag 27 oktober 2023.

19:00 – 21:00

€25,- voor 8 workshops

Voor deelnemers van 15 t/m 27 jaar

Doe mee met het voortraject van Poetry Circle!

In deze acht workshops word je begeleid door de ervaren spoken word-artiesten Benzokarim die verbonden is aan Poetry Circle. Leer als beginnende of gevorderde schrijver/dichter/poëet de stap van papier naar podium.

Ontwikkel je eigen schrijfstijl en jouw persoonlijke performance skills. Dit traject is direct jouw toegangskaart voor de auditiedag van Poetry Circle, hét landelijk platform voor spoken word-artiesten.

 

 

Benzokarim (1996) is een spoken word-artiest en dichter. Karim ontroert al nog voordat hij heeft gesproken. Zijn aanwezigheid spreekt. Zijn voordrachten zijn muzikaal, ritmisch, dynamisch en doorleefd van emoties zoals alleen hij deze kan verwoorden. Hij heeft een thuis gevonden in zowel het gesproken als het geschreven woord. Taal is voor hem een activistische en poëtische daad. In 2022 was hij onderdeel van het Letterenfonds’ Slow Writing lab, en won hij de El Hizjra literatuurprijs (Poëzie). Verder is hij coach bij Poetry Circle en redacteur bij Mensen Zeggen Dingen. Naast het optreden op verschillende podia zoals Lowlands, Crossing Border festival, Read My World en Opera Forward Festival, is hij op 18 november 2022 gedebuteerd met zijn dichtbundel ‘El Ghorba’. Een bundel waar gesprekken met zijn vader en het herdenken van zijn moeder centraal staan.