Join us
Back

Den Haag

De aanmeldingen voor het seizoen 2021/22 zijn gesloten.

Sinds vorig jaar bevindt zich in deze mooie stad achter de duinen Poetry Circle 070.

In samenwerking met het Huis van Gedichten, ontmoeten de getalenteerde deelnemers elkaar in de Kerkstraat, waar hun liefde voor woordkunst tot uiting komt.  

Spoken word, rap, poëzie, muziek, proza: er is een plekje voor elke discipline binnen deze groep. De vrijheid van spoken word ligt aan de basis van het werk dat hier gecreëerd wordt.  

De deelnemers van Poetry Circle 070 zijn te bewonderen op verschillende podia en festivals, verspreid door heel Den Haag.

Coaches | Guus van der Steen & Dorothy Blokland

Guus van der Steen is als performer zowel in de muziek- als theaterwereld al jarenlang actief. Met zijn Hip Hop collectief Kern Koppen staan muziek, video en schrijfkunst centraal. Naast zijn werk als tekstschrijver, rapper en spoken word artiest (winnaar nationale ‘Van Dale SPOKEN Awards’ van 2015: de ‘Comedy’-prijs en de prijs voor ‘de meest inspirerende ontdekking van 2015’), staat hij al sinds 2005 als professioneel acteur op de planken, oa. in de  producties ‘Conflict’ (Briza), ‘Verveling in de favela’ (Briza), ‘Peter Pan’ (Rabarber), ‘True Colors’ (BackBone), Aardappelvreters (Silbersee) en zijn eigen show ‘STOMP (Kern Koppen).

Dorothy Blokland (1985) studeerde in 2014 af aan de academie voor theater in Tilburg. Als geboren en getogen Surinaamse is haar culturele achtergrond belangrijk. Met een grote liefde voor verhalen vertellen stapt zij het podium op. In haar werk is de combinatie van theater en spoken word goed zichtbaar.