Poetry Circle
Inloop: 18.30 / Start: 19.00

Debutantenbal 2019

Wil jij debuteren als schrijver? Ben je al gedebuteerd? Of houd je van verhalen? Kom dan naar het Debutantenbal 2019 op 6 april in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Of je nou slamt, een toneelstuk of een roman schrijft. Op het Debutantenbal ontmoet je andere schrijvers, uitgevers, redacteuren en kun je met hen daten. Dit jaar praten we ook over gevoelige onderwerpen als je anders voelen en hoe verhalen je daarbij kunnen helpen en verbinden met anderen.

Op het Debutantenbal wordt de Vakjuryprijs en de Publieksprijs uitgereikt aan de winnaars van de Debutantenschrijfwedstrijd 2018.

Op het Debutantenbal kun je iets doen wat in het echte leven nooit zou kunnen: daten met redacteuren en uitgevers van uitgeverijen zoals Lewbowski Publishers, Nieuw Amsterdam, Atlas Contact, maar ook Vlaamse uitgevers als Angèle en uitgeverij Vrijdag. Vraag ze het hemd van het lijf (figuurlijk, ook al is het een date) of pitch jouw manuscript idee.

Zorg dat je snel een date-ticket claimt voor, want vol = vol. Daten kan alleen wanneer je ook een toegangskaart hebt voor het Debutantenbal 2019.

Line up:

Thomas Verbogt
Marieke Lucas Rijneveld
Jeffrey Spalburg
Jasper Henderson (Lebowski)
Neelte Smitskamp (Nieuw Amsterdam)
Anne Moraal (VPRO)
Sander Pleij (VN – De Groene Amsterdammer)
Gershwin Bonevacia
Revka Bijl
Joost Oomen
Joris Bas Backer
Auke Kok
Kasper Kapteijn
Carmien Michels
Ela Colak
Adriana Ivanova
Mira Sys
Steff Geelen
Jasper Albinus
Zeinab el Bouni
Roziena Salihu

Performance

apr
6 2019