Poetry Circle

Workshops

Houd je van woordkunst en wil je graag op het podium staan met je eigen werk? Poetry Circle Nowhere organiseert workshopreeksen in zes verschillende steden. Daarnaast organiseren we af en toe losse workshops waaraan je ook mee kunt doen als je geen Circle-traject volgt. Check de pagina Workshops voor meer informatie.

Producties

Van een intieme festivalvoorstelling tot een wervelende theatershow, Poetry Circle Nowhere maakt het. We produceren op eigen initiatief voorstellingen en helpen artiesten uit ons netwerk daarmee. Kijk op de pagina Producties voor een overzicht van huidige producties en producties die we eerder hebben gemaakt.

Optredens en programma’s op maat

Zoek je iemand die in woorden kan vangen wat jij belangrijk vindt? Een mooi optreden dat jouw evenement kleur geeft of een stevig programma met meerdere artiesten voor op je festival? Poetry Circle Nowhere werkt graag met je samen om de juiste match te vinden of iets op maat te maken. Daarbij maken we gebruik van ons grote netwerk van spoken word artiesten, woordkunstenaars en muzikanten, van ruw talent tot professionele performers.

Mail voor meer informatie naar info@poetrycircle.nl.

Educatie

Poëzie op school saai? No way! Poetry Circle Nowhere produceert samen met productiehuis Nowhere schoolprojecten waarin leerlingen elkaar en zichzelf kunnen verbazen met wat ze in hun mars hebben. Wil je graag een workshop spoken word of perfomancepoëzie op school? Neem dan contact op met Joost van Kersbergen, educatief programmamaker bij Nowhere: joost@nowhere.nl.

Talentontwikkeling

Poetry Circle Nowhere helpt talent om zich te ontwikkelen tot professionele schrijvers en artiesten. Dat doen we niet alleen in onze workshops en producties, maar ook als partner in talentontwikkelingstrajecten. Ook ondersteunen we schrijvers en performers uit ons netwerk bij het indienen van subsidieaanvragen zodat zij zich zelfstandig verder kunnen ontwikkelen.

WOLK is een talentenprogramma van Poetry Circle Nowhere, Watershed en Tilt. De drie organisaties werken in Noord-Brabant aan een werkklimaat voor schrijvers en woordkunstenaars. Met WOLK bieden we talentvolle schrijvers twee jaar lang intensieve begeleiding en een plek om zich te ontwikkelen en verdiepen. Eind 2019 staat WOLK weer open voor nieuwe aanmeldingen. Wil je op de hoogte blijven? Lees op de website van Tilt meer informatie.

#NieuweStukken is een subsidieregeling voor beginnende schrijvers waarvan we de verhalen nog te weinig horen op de Nederlandse podia. Zij krijgen de ruimte om nieuwe verhalen te maken en te presenteren. Poetry Circle is één van de partners van deze regeling. Meer informatie op de website van het Fonds Podiumkunsten.