Join us
Back
Workshops

Full Circle

VERLOPEN!

Full Circle is landelijk maaktraject van Poetry Circle voor schrijvers, dichters en spoken word-kunstenaars, waarin je aan de slag gaat met het (af)maken van je eigen schrijftraject.

In een periode van 4 maanden, werk je in een groep van 12 woordkunstenaars aan je eigen project, met ondersteuning van de andere deelnemers, inspirerende gastdocenten en een vaste coach. Het doel is om je schrijverschap te verdiepen en inhoudelijk te ontwikkelen. Elkaar motiveren, feedback geven en inspireren vormt het hart van de Full Circle.  

In totaal zijn er 12 contact momenten: 5 fysieke sessies, 6 online ontmoetingen en één fysieke eindpresentatie van je project op het Poetry Circle Festival.  

De fysieke ontmoetingen (op het Festival na) vinden plaats bij Productiehuis Nowhere, de thuisbasis van Poetry Circle, in Amsterdam, op de volgende data: 

* zondag 27 maart, 24 april, 15 mei, 22 mei, 19 juni 2022
* van 11.00-16.00 uur. 

Het Poetry Circle Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022, locatie nader te bepalen.  

Als je op één van deze data NIET beschikbaar bent, kan je helaas niet deelnemen aan Full Circle.  

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een korte motivatiebrief (half A4 is genoeg) of een kort filmpje waarin je ons vertelt over je project (dit mag nog een grove schets/vaag plan/onaf idee zijn), waarom je mee wil doen en wat je al gedaan hebt als maker. Je mag bestaand werk meesturen. De ingangseis is een voltooid Poetry Circle-traject of andere aantoonbare ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt als beginnend schrijver, zoals bijvoorbeeld gepubliceerd werk of een overzicht van podia waar je hebt gestaan. Dit traject is voor makers die al professionele opdrachten en projecten uitvoeren, of op het punt staan om dit te gaan doen.  

Deelname kost 50 euro. Je hoeft niet in Amsterdam te wonen om mee te doen, eventuele reiskosten worden niet vergoed.