Join us
Back
Workshops

Full Circle | 2023

AANMELDINGEN GESLOTEN

Fysieke bijeenkomsten @ Productiehuis Nowhere, Amsterdam

Zondag 16 april, 30 april, 14 mei, 4 juni, 18 juni & 9 juli

11:00-16:00

 

Timmer je aan de weg als woordkunstenaar en is het tijd voor een volgende stap in je makerschap? Wil je al een tijdje beginnen aan het schrijven van die bundel, dat verhaal of dat toneelstuk? Ben je nooit aan dat ene idee begonnen of juist halverwege gestopt? Kortom, werk je aan een schrijfproject en kun je wel een geïnspireerde stok achter de deur gebruiken?

Dan is Full Circle wat voor jou!

Full Circle is een maaktraject voor schrijvers, dichters en spoken word-artiesten met een startende professionele praktijk. In een periode van 5 maanden werk je in een groep van 12 woordkunstenaars aan je eigen project, met ondersteuning van de andere deelnemers, een vaste coach en inspirerende gastdocenten. Het doel is om je schrijverschap te verdiepen en inhoudelijk te ontwikkelen. Er wordt aandacht besteed aan alles wat met professionaliseren te maken heeft: van obstakels in het creatieve proces tot het financieren van je project. Elkaar motiveren, feedback geven en inspireren vormt het hart van de Full Circle.

In totaal zijn er 6 fysieke sessies, 5 online ontmoetingen, een tussentijdse presentatie op het Poetry Circle Festival en een eindpresentatie van je project. De fysieke bijeenkomsten bestaan uit workshops en begeleiding van vaste coach Mirte Hartland en masterclasses door inspirerende gastdocenten uit het werkveld. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij Productiehuis Nowhere, de thuisbasis van Poetry Circle, in Amsterdam, op de volgende data:

* zondag 16 april, 30 april, 14 mei, 4 juni, 18 juni en 9 juli

* van 11.00-16.00 uur.

Als je op één van deze data NIET beschikbaar bent, geef het dan door bij je aanmelding. Je mag maximaal één sessie missen.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur ons dan een korte motivatiebrief (half A4 is genoeg) of een kort filmpje waarin je ons vertelt over je project (dit mag nog een grove schets van je idee zijn), waarom je mee wil doen en wat je al gedaan hebt als maker. Je mag bestaand werk meesturen. De ingangseis is een voltooid Poetry Circle-traject of andere aantoonbare ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt als beginnend schrijver, zoals bijvoorbeeld gepubliceerd werk of een overzicht van podia waar je hebt gestaan. Dit traject is voor makers die al professionele opdrachten en projecten uitvoeren, of op het punt staan om dit te gaan doen.

Deelname kost 150 euro*. Je hoeft niet in Amsterdam te wonen om mee te doen, eventuele reiskosten worden niet vergoed.

Je kan je aanmelding mailen naar info@poetrycircle.nl en richten aan onze artistiek producent Lin An Phoa.

* wil je graag meedoen en past dit niet bij jouw financiële situatie? Stuur ons dan een mailtje, dan zoeken we samen naar een oplossing.