Join us
Back

Programma’s

Poetry Circle Nowhere is hét landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers.

CIRCLES. Poetry Circle Nowhere biedt beginnende spoken word-artiesten en woordkunstenaars een talentontwikkelingstraject in 8 verschillende steden. Tijdens dit traject scherpen de deelnemers hun schrijfvaardigheden aan en krijgen ze de kans om verschillende podia te betreden, om zo eveneens hun performanceskills te ontwikkelen. Tevens ontmoet je andere artiesten en makers, waardoor je een beginnend netwerk op kan bouwen.  

WORKSHOPS. Naast het Circle-traject dat een geheel seizoen beslaat, biedt Poetry Circle ook korte trajecten of eenmalige workshops aan. In samenwerkingen met andere (literaire) organisaties, vaste partners en productiehuis Nowhere vinden er door het hele jaar workshops plaats, waarvoor auditie doen niet nodig is.

PODIUM. Op eigen initiatief, in samenwerking met andere makers of in coöperatie met andere organisaties, biedt Poetry Circle een podium aan verschillende producties. Deze producties nemen allerlei vormen aan: van audioafleveringen tot spoken word-stadswandelingen, van indrukwekkende groepsvoorstellingen tot een intieme onewomanshow.