Join us
Back
Events

Goed/Komen | Mensen Zeggen Dingen x Poetry Circle

MENSEN ZEGGEN DINGEN X POETRY CIRCLE

GOED/KOMEN

PAY WHAT YOU CAN TICKETS

ZATERDAGAVOND 3 FEBRUARI

@ KLEIN BELLEVUE, THEATER BELLEVUE, AMSTERDAM

 

Dingen zijn niksig als er geen woorden aan gegeven worden. Dat is precies wat deze mensen doen. Dingen uitspreken, bespreekbaar maken, uitroeptekens of vraagtekens erachter plaatsen en de volgorde bepalen.

Spoken word is zo oud als de dichtkunst zelf – het ritme, de performance, de artiesten en hun woorden zijn veranderd. Ze hebben iets te zeggen. Het is aan jou om te luisteren. Met elke avond een andere groep performers, elke avond andere verhalen, elke avond een eigen thema. Steeds de pennen en de tongen geslepen. Verwacht poëzie, poetry slam, proza en punchlines. Verwacht je mond vol tanden en tot je traanbuizen geroerd.

Goed/Komen

De editie van 3 februari heet Goed/Komen en is er een voor de hoopvol gestemden en de mensen die nog op zoek zijn. De wereld staat in de fik, zéker figuurlijk, ook met grote regelmaat letterlijk. Hoe zorgen we dat dingen weer goed komen? Hebben we dat in de hand?

En natúúrlijk gaat deze Goed/Komen-editie ook over: de orgasmekloof. Misschien gaat het zo slecht in de wereld dóór de orgasmekloof. Deze editie is dus ook voor de mensen met een clit en voor degenen die dáár nog naar op zoek zijn (oké als je tot de laatste groep behoort ga googelen, dit wordt geen biologieles).

Line-up 3 februari

Sesa Sam
Sandy Bosmans
Zulu Green
Houda (host)