Join us
Back
Events

Labyrinth x Poetry Circle

ZONDAG 24 MAART

19:30-21:30

LABYRINTH

LABYRINTH, AMSTELVEENSEWEG 53, AMSTERDAM

Labyrinth is een droom van Sam en Lincie. Ooit schreef Sam zelf poëzie, maar vandaag is zijn ware passie mixology. Maar zijn liefde voor poëzie is nooit verdwenen, en dus hebben Sam en Lincie samen iets meer dan zeven jaar geleden de deuren geopend van Labyrinth, een cocktail, poetry en soulfood bar. Waar Sam achte de bar de lekkerste en unieke cocktails bereidt, en Lincie de creatieve agenda beheerd.

Sinds de opening is Labyinth de enige plek in Nederland die wekelijks een vaste plek aanbiedt voor poëzie, spoken word, storytelling en muziek, middels de open mic op maandag. En daarnaast vele gecureerde spoken word avonden organiseert zoals Jazz & Poetry, de maandelijkse Labyrinth Poetry Night, en speciale events zoals Erotic Poetry Night, Walk In My Words, album launches en meer. Door de jaren heen heeft Labyrinth vele artiesten op de open mic gezien, van toeristen die eenmalig hun talenten delen, first-time performers, artiesten die vaste bezoekers worden, en professiona;s die simpelweg genieten van de gelijkwaardigheid en verrassing van de open mic.

Alle talen zijn welkom op het podium (behalve de taal van haat). Omdat alles in het Engels wordt gecommuniceerd, trekt het wel voornamelijk mensen aan die veelal in het Engels schrijven en performen.

Vanuit Poetry Circle zullen Jaemy Mans, Kiwi en Anne Eleveld optreden.