Join us
Back
Events

Het Gegeven Paard | Rrreuring | Zeinab el Bouni & Benzokarim & Daniëlle Zawadi

Podium Mozaïek

Donderdag 16 februari

20.30

Hoelang houd je het uit zonder koffie? Wifi? Dierbaren?

In een samenleving waar burn-outs worden ingepland, waar keuzestress geen keuze is en mental health een hashtag, is een plotselinge pauzeknop op alles misschien wel de record-scratch die je nodig hebt. Zie je het voor je: Een time-out hoekje zonder bereik. Gedeeld met andere die net zo het resultaat zijn van de inmiddels gecreëerde manier van bewegen. Wat zijn vragen waar je dan niet meer omheen kunt? Wat zijn gewoontes die wegvallen? Hoelang houd je het uit zonder koffie? Wifi? Dierbaren? Zeinab El Bouni, Benzokarim en Daniëlle Zawadi worden in het diepe gegooid wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten.

Als performende schrijvers is het voor het drietal een eer om op deze manier voor het eerst samen te komen. Met Het Gegeven Paard combineren ze hun passie voor schrijven, spoken word, theater en meertaligheid. Tijdens het maakproces stond de ruimte voor het experiment centraal. Betekenend dat ideëen voor het eerst uitgeprobeerd mogen worden, onderzocht worden en een plek krijgen op het podium.

Met schrijf en podium stijlen die omschreven worden als beeldend, ontroerend, ritmisch en volhardend komen ze samen. Maak kennis met een makerschap, waar noodzaak en taboedoorbreking onmisbaar is.

Credits
Tekst: Zeinab El Bouni, Benzokarim, Daniëlle Zawadi
Spel/Regie: Dorothy Blokland
Productie: Podium Mozaïek