Join us
Back

Spoken Wordshops | Daniëlle Zawadi & Huis van Gedichten

MAANDAGAVOND 19:00-21:00

16, 23 OKTOBER

6, 13, 20, 27 NOVEMBER

4, 11 DECEMBER

OPTREDEN OP 15 DECEMBER

@ DEN HAAG

Schrijf je graag en ben je tussen de 15-27 jaar? Kom dan naar onze Spoken Wordshops onder begeleiding van Daniëlle Zawadi in Den Haag.

In acht lessen ontwikkel je jouw eigen schrijfstijl. Daniëlle begeleidt je in hoe je jouw ideeën in woorden op papier vangt, en van papier op het podium brengt.

Dit traject is voor zowel beginnende schrijvers als wat meer gevorderde woordkunstenaars. In een kleine groep werk je elke week aan je eigen tekst en (als je wil) je voordracht. Op vrijdag 15 december sluiten we de reeks af met een podiumpresentatie.

Spoken Wordshops
Maandag 16, 23 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4 en 11 december
19.00 – 21.00 uur
€25 voor 8 workshops
Schrijvers in spé van 15-27 jaar
Maximaal 15 deelnemers, audities zijn niet nodig, dus vol = vol

Presentatie
Vrijdag 15 december tijdens het Crash Event van Het Zwarte Schaap

Meer informatie en inschrijven: malou@huisvangedichten.nl

In samenwerking met Huis van Gedichten en Het Zwarte Schaap

Daniëlle Zawadi
Daniëlle Zawadi (1999), schrijft proza en treedt op met spoken word. Haar verhalen gaan veelal over wat het betekent om jong te zijn in Nederland als iemand van de tweede generatie. Zawadi kaart onderwerpen aan over haar bi-culturele achtergrond, over vriendschap en ouder worden.

Zawadi is gepubliceerd in onder andere de de Optimist, de Gids, Awater, Hard//Hoofd en de Wintertuin’s Notulen van Het Onzichtbare. Ze is sinds de livegang van het literaire platform Vuurland een vast onderdeel van het talenttraject en is één van de bevoorrechte talenten die is opgenomen in het Slow writing Lab van het Nederland Letterenfonds.

Daarnaast host Zawadi eigen avonden met haar platform voor Poëten uit Den Haag, Het Zwarte Schaap, is een vaste docent van Huis van Gedichten en coach van de Poetry Circle 070. In 2020 won Zawadi op het 1st Queer & Feminist Poetry Awards de Black Indigenous People of Color Voice Award. In 2021 debuteerde Zawadi met haar one woman spoken word show ‘Alstublieft, Zawadi’ in theater.