Join us
Back

Nu is het aan ons | Brainwash Festival

Zondag 30 oktober 2022

18:30-19:10

De Kring (Clup Up)

Amsterdam

 

Het laatste weekend van oktober vond het Brainwash Festival plaats, het grootste denkfestival van Nederland en België. Brainwash brengt schrijvers, dichters, filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers uit binnen- en buitenland samen in het hart van Amsterdam.

Poetry Circle levert ook dit jaar weer een bijdrage, met niemand minder dan Benzokarim en Hasan Gök, die samen met schrijver Eva Rovers een stuk maken over de toekomst van de democratie.

Het vertrouwen in de politiek heeft een absoluut dieptepunt bereikt. We hebben er geen vertrouwen in dat politici ook maar íets kunnen veranderen. Maar wat als wijzelf aan het roer zouden staan? Wat als de burger gevraagd wordt naar idealen en toekomstplannen? Performers Benzokarim en Hasan Gök slaan de handen ineen met schrijver en revolutionair denker Eva Rovers. In een intieme show nemen ze je mee in hun zoektocht naar de staat van onze democratie.

“Nu is het aan ons” was op zondag 30 oktober te zien in De Kring in Amsterdam.