Join us
Back

Citaten #02

We zijn heel trots op onze deelnemers! Daarom stellen we ze graag aan jullie voor. Deze keer quotes van Aden Blue (040 Eindhoven), KMR (010 Rotterdam) en Lou (038 Zwolle).

 

Aden Blue is een creative writer en storyteller uit Eindhoven. Jong begonnen met het schrijven van poëzie en Spoken Word teksten en nog steeds bezig met het volpennen van papier. Met

een passie voor vreemde talen en een liefde voor het spelen met woorden, schrijft hen teksten die mensen uitdagen even stil te staan en hun perspectief te veranderen. Hun grootste droom is om de wereld rond te reizen en bijzondere verhalen te vangen. Iets kleinschaliger, om hun gevoel vast te leggen en tastbaar te maken door het zwart op wit te zetten.

KMR is een spoken word artiest, performer en docent. Zijn pijn en levenslessen komen in zijn stukken naar voren. Hij spreekt om te inspireren en te activeren.

Lou Rothuizen (1997, hen/hun die/diens) is schrijver, koeienliefhebber en beeldmaker. Ziet de voortdurende veranderingen binnen de samenleving en de zoektocht naar identiteit als speelruimte voor diens werk. Maakt grote onderwerpen graag intiem en tastbaar en kleine onderwerpen zichtbaar.