Join us
Back

Start van het nieuwe seizoen

In de week van 11 januari 2022 beginnen de workshops van het nieuwe seizoen van Poetry Circle.

In de week van 11 januari 2022 beginnen de workshops van het nieuwe seizoen van Poetry Circle. Op dinsdag trappen de Circles 013 en 038 het spits af, op woensdag ontmoetten de deelnemers van Circles 070, 010 en 040 elkaar en op donderdag sluiten Circles 020 en 058 de eerste workshopweek af. Het wordt weer een leuk seizoen met uitdagende workshops, interessante gastdocenten, toffe Circle Sessions waar de deelnemers podiumervaring op kunnen doen, een uniek eindproduct en natuurlijk het afsluitende Poetry Circle Festival.  

Houd onze agenda op de site en onze socials in de gaten voor de data van de Circle Sessions en andere aankomende evenementen waarop de deelnemers te zien zijn.