Join us
Back
Workshops

WOLK

WOLK TRAJECT 2021/2022

BRABANT

WOLK is de Talenthub Letteren van Noord-Brabant, een gezamenlijk talentontwikkelingstraject van literaire organisaties Tilt, Poetry Circle Nowhere en Watershed.

WOLK is de Talenthub Letteren van Noord-Brabant, een gezamenlijk talentontwikkelingstraject van literaire organisaties  Poetry Circle, Tilt en Watershed.

Met WOLK bieden we talentvolle schrijvers anderhalf jaar lang intensieve begeleiding en een plek om zich te ontwikkelen en te verdiepen. Zo krijgen ze een vaste mentor, redactie op nieuwe teksten en een werkplaats om samen met andere auteurs hun werk te bespreken.

Het schrijversvak is veelzijdig, daarom de deelnemers aan WOLK ook. Schrijvers werken onder meer aan romans, spoken word performances, korte verhalen, essays, scenario’s en podcasts. Binnen het traject werken de deelnemers aan hun eigen positie binnen de letteren, maar ondersteunen zij elkaar ook in het ontwikkelen van nieuw werk. De unieke identiteit en stem van iedere maker is het vertrekpunt van het traject.

Hier kun je kennis maken met de nieuwe talenten van WOLK.

Wij zoeken

Schrijvers, performers en makers met ambitie, geboren of woonachtig in Brabant, (semi-) professioneel of met tenminste al enige ervaring en met voldoende tijd en focus om dit avontuur aan te gaan.

Wanneer

Het WOLK traject 2021/2022 is in volle gang. De eerstvolgende editie gaat in 2023 weer van start.

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mirjam van Dijk, de coördinator van WOLK via mirjam@stichtingwatershed.nl