Poetry Circle

Poetry Circle 040 (Eindhoven)

Spoken Word in Eindhoven is gearriveerd, met eigen maandelijkse podium avonden en een goed lopende Circle Session in samenwerking met Urban Lab 040 voor talent dat fris en vurig verlangt naar de taal die niet alleen gesproken maar ook verbeeld wordt. Met deze groep vertaalt de Poetry Circle verhalen die leven in de stedelijke omgeving van Brabant. In de rook van de Catherinakerk wordt niet enkel gepredikt maar ook gerapt, gezongen en gesproken.

Aanmelden was mogelijk tot 11 november
Heb jij je aangemeld? Maandag 16 november ontvang je een mail met meer informatie.

Coaches:

Carmen Verduyn

Carmen Verduyn (1994) schrijfster en spoken word artist. Is al jaren lid van het productieteam van de debutanten carousel, de nacht van de Arabische literatuur, en de literatuurprijs bij stichting El Hizjra. Producent bij Onuitgesproken. Lid van de creatieve raad als junior spokenword gegaardigde van Coƶperatie EMOVES , de Urban Cluster van Eindhoven. Heeft op podia gestaan als; KIT, Frankfurt Buchmesse, Parktheater, de Meervaart, Paradiso, Het Concertgebouw, De Nieuwe Liefde, Fort Sint Pieter, Cult & Tummult.

Jessica Bartels

Jessica is oud-stadsdichter van Eindhoven, mede-organisator van podia "Onuitgesproken" & "Losse Eindjes", docent creatief schrijven & Nederlands voor anderstaligen. Verder geeft ze workshops en cursussen op het gebied van sociale weerbaarheid en zelfontplooing, voornamelijk in het speciaal onderwijs. Momenteel is ze samen met oa collega Carmen bezig met de start van Stichting WEERWOORD en werkt ze aan een kinderboek. De liefde voor taal in alle vormen loopt als een rode draad door haar leven en ze doet niets liever dan die passie met anderen delen.