Poetry Circle

Poetry Circle 040 (Eindhoven)

Spoken Word in Eindhoven is gearriveerd, met eigen maandelijkse podium avonden en een goed lopende Circle Session in samenwerking met Urban Lab 040 voor talent dat fris en vurig verlangt naar de taal die niet alleen gesproken maar ook verbeeld wordt. Met deze groep vertaalt de Poetry Circle verhalen die leven in de stedelijke omgeving van Brabant. In de rook van de Catherinakerk wordt niet enkel gepredikt maar ook gerapt, gezongen en gesproken.

Aanmelden vanaf 12 oktober tot 11 november via https://forms.gle/mqGNakeC4ur31oX3A

Coaches:

Carmen Verduyn

Carmen Verduyn (1994) schrijfster en spoken word artist. Is al jaren lid van het productieteam van de debutanten carousel, de nacht van de Arabische literatuur, en de literatuurprijs bij stichting El Hizjra. Producent bij Onuitgesproken. Lid van de creatieve raad als junior spokenword gegaardigde van Coƶperatie EMOVES , de Urban Cluster van Eindhoven. Heeft op podia gestaan als; KIT, Frankfurt Buchmesse, Parktheater, de Meervaart, Paradiso, Het Concertgebouw, De Nieuwe Liefde, Fort Sint Pieter, Cult & Tummult.

Jessica Bartels

Jessica Bartels is stadsdichter van Eindhoven tot december 2019, dat wil zeggen dat de volgende van verdomd goede huize moet komen om haar schoenen te vullen. Deze beroepsabsurdist, parttime pessimist en deeltijd romanticus laat horen dat niet enkel haar bloed door de straten van Eindhoven stroomt maar dat het voelt alsof ze deze stad mede heeft gebouwd uit "Stof, Modder en Steen" haar debuutbundel (Januari, 2019)