Poetry Circle
Inloop: 20.00 / Start: 20.30
Locatie: Melkweg

Babs' Woordsalon "Ongemak"

Het gesprek met je date valt steeds stil, je laat per ongeluk een luide scheet op je werk, je geeft iemand een hand die jou net drie zoenen wil geven. Je roept de verkeerde naam in bed, zwaait enthousiast naar iemand die je toch niet blijkt te kennen of praat terug tegen iemand die aan de telefoon zit. Je duwt in een druk restaurant heel hard tegen een deur waar trekken op staat, je probeert al drie keer iets te vertellen terwijl iedereen doorpraat, je vraagt om een broek in jouw maat aan iemand die geen verkoper blijkt te zijn.

Hier kunnen we achteraf misschien nog wel beschaamd om lachen. Maar hoe ongemakkelijk is het als iemand in jouw bijzijn racistische of seksistische opmerkingen maakt? Of als jij zelf iets onaardigs zegt over iemand die achter je blijkt te staan? Of als je een black-out krijgt op het podium?

#Ongemakkelijk. #Ongemakkelijker. #Ongemakkelijkst. Babs’ Woordsalon verkent de laatste in een reeks van ongewenste emoties: #ongemak. Wanneer voel jij je ongemakkelijk?
We vroegen het aan een verzameling woordkunstenaars. Van spoken word artiest tot romanschrijver. Van toneelschrijver tot singersongdichter. Kom voor ongemakkelijke antwoorden naar de voorlopig laatste editie van Babs’ Woordsalon.

Koop je kaartje via Melkweg.nl.

Babs’ Woordsalon
Woensdag 18 december
Melkweg Amsterdam (Upstairs)
Zaal open: 20:00 uur

Babs’ Woordsalon is een co-productie van Poetry Circle Nowhere en de Melkweg Amsterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds.Line up:

MET: BABS GONS / MIRTE HARTLAND / LISETTE MA NEZA / LION STORM / PETE WU / ESTHER DUYSKER E.A.

Productie

dec
18 2019